Banquets and receptions

This room on the first floor, with a magnificent view of the ponds, is perfect for a business meal or family celebration. The round table, designed by Christophe Gevers, has a capacity from 10 to 15 guests. Parking nearby is easy. scroll down for our menu ↓

Capacity of the room

Meeting 15 persons Banket 15 persons

Rental of the room

Minimum 3 hours 50,00 € per hour + VAT

Banquet

For all information, please contact the Head Waiter on the number 02/646 83 93 of send an e-mail at Office Niels  info@niels1926.be

Menu n°1 83,00€ per person, VAT and service included.

Apéritif kir ou jus de fruits frais (possibilité d’un verre de champagne Niels Brut blanc de blancs de Congy, 15 cl, supplément de 6,00 €)

—–

Fondu au parmesan (1 pièce)

—–

½ poulet de ferme à la broche, compote et frites

ou

Filets de bar “label rouge” grillés, sauce vierge, pommes natures

ou

Filet américain, pommes frites (recette inventée par Joseph Niels en 1926)

—–

Mousse au chocolat noir belge

ou

Flan caramel à la vanille bourbon de Madagascar

ou

Dame blanche, chantilly

—–

Café – Chocolat

—–

Vins de la maison parmi ceux proposés au verre et au carafon.

 

Menu n°2 93,00 € per person, VAT and service included.

A l’apéritif, un verre de champagne Niels Brut blanc de blancs de Congy, 15 cl.

—-

Croquette aux crevettes grises d’Ostende (1 pièce)

ou

Carpaccio de saumon d’Ecosse, toasts

ou

Crottin de biquettes belges chaud au miel Beelgium, sur toast, salade mélangée à l’huile de noix (1 pièce)

—-

Saumon d’Ecosse grillé, sauce choron, pommes natures

ou

1/2 poulet de ferme à la broche, à l’estragon frais et crème, pommes frites

ou

Noix d’entrecôte poêlée (Argentine) (+-300 gr) au poivre vert à la crème, pommes frites

—-

Baba au rhum agricole (spécialité)

ou

Café glacé à la liégeoise

—-

Café – Chocolat

—–

Vins de la maison parmi ceux proposés au verre et au carafon.

 

Our produce is carefully selected and chosen for its quality. All of our dishes are homemade.

1/4 of a bottle of white and 1/4 of a bottle of red per person.
Liqueur counted governed.

To ensure you receive the best possible service, our banquets end at midnight.
Printed menu € 2.00 per person.
The indicated price is when the menu choice is the same for all guests.

Important: a  written confirmation from you  by email info@niels1926.be is necessary.
The payment will take place the day of the diner.
We only accept the following cards: Visa, Mastercard and Bancontact

This offer is valid for a period of 15 days unless otherwise notified, period after which, your application will be invalid.

Print