Banquets and receptions

This room on the first floor, with a magnificent view of the ponds, is perfect for a business meal or family celebration. The round table, designed by Christophe Gevers, has a capacity from 10 to 15 guests. Parking nearby is easy. scroll down for our menu ↓

Capacity of the room

Meeting 15 persons Banket 15 persons

Rental of the room

Minimum 3 hours 50,00 € per hour + VAT

Banquet

For all information, please contact the Head Waiter on the number 02/646 83 93 of send an e-mail at Office Niels  info@niels1926.be

Menu n°1 79€ per person, VAT and service included.

Apéritif kir ou jus de fruits frais (possibilité d’un verre de champagne Niels Brut blanc de blancs de Congy, 15 cl, supplément de 5,00 €)

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Croquettes aux crevettes grises d’Ostende, citron et persil frit

ou

Fondus au parmesan

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½ poulet de ferme à l’estragon frais à la crème, pommes frites

ou

Fish and chips comme à Canterbury (cabillaud frit), sauce rémoulade

ou

Pavé de saumon d’Ecosse grillé “label rouge”, sauce choron, pommes natures

ou

Filet américain, pommes frites (recette inventée par Joseph Niels en 1926)

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Mousse au chocolat noir belge

ou

Flan caramel à la vanille bourbon

ou

Dame blanche, chantilly

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Café – Biscuit

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Chardonnay sur Lies Fines, Domaine Girard, 2020

ou

Sauvignon de Touraine, Oisly et Thésée, 2020

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Madiran Tradition, Dom. Labranche-Laffont, 2018

ou

Cuvée les Galets, Côtes du Rhône, Estézargues 2020

ou

Gamay de Touraine, M.D. Henry Marionnet, 2020

Menu n°2 89 € per person, VAT and service included.

A l’apéritif, un verre de champagne Niels Brut blanc de blancs de Congy, 15 cl.

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Petit feuilleté façon vol-au-vent de volaille

ou

Carpaccio de saumon d’Ecosse Label rouge, toasts

ou

Soupe de poissons, rouille et croûtons frottés à l’ail

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2 solettes d’Ostende meunières, pommes natures, beurre aux algues

ou

Coquelet de grain désossé fermier grillé, sauce béarnaise, pommes frites

ou

Noix d’entrecôte poêlée (Argentine) (+-350 gr) au poivre vert à la crème, pommes frites

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Baba au rhum agricole (spécialité)

ou

Café glacé à la liégeoise

ou

Panna cotta, fruits de saison, coulis de framboises

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Café – Biscuit

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Vins:

Frangy, Roussette de Savoie, B. Lupin, 2020

ou

Petites Mains, Corbières, Domaine Régazel, 2020

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Caprandole, IGT Toscana, 2019

ou

Morgon, J.P. Thévenet, 2020

ou

Côtes du Ventoux, Domaine Font Sane 2018

Our produce is carefully selected and chosen for its quality. All of our dishes are homemade.

1/3 of a bottle of white and 1/3 of a bottle of red per person.
Liqueur counted governed.

To ensure you receive the best possible service, our banquets end at midnight.
Printed menu € 2.00 per person.
The indicated price is when the menu choice is the same for all guests.

Important: a  written confirmation from you  by email info@niels1926.be is necessary.
The payment will take place the day of the diner.
We only accept the following cards: Visa, Mastercard and Bancontact

This offer is valid for a period of 15 days unless otherwise notified, period after which, your application will be invalid.

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