Banketten en recepties

Boven het restaurant beschikken we over een gezellige privé-ruimte, met zicht op de vijvers, waar u uw professionele meetings of familiefeesten kan plannen.

Capaciteit van 8 tot 15 personen.

Gemakkelijk bereikbaar, parking vlakbij.

scroll down for our menu ↓

Capaciteit van de zaal

Meeting 15 personen
Banket 15 personen

Zaalverhuur

Minimum 3 uur aan 45,00 € /uur + BTW

Banket

Te bespreken met de Maître d’hôtel

Menu n°1 69,00 € per persoon. BTW en dienst inbegrepen.

Apéritif kir ou jus de fruits frais (possibilité d’un verre de champagne Niels Brut blanc de blancs de Congy, 15 cl, supplément de 5,00 €)

—–

Croquettes aux crevettes grises d’Oostende, citron et persil frit

ou

Fondus au parmesan

ou

Salade aux foies de volaille, croûtons et Royal Stilton

ou

Toast aux champignons ‘”Canterbury”

—–

½ poulet de ferme Canterbury (sauce crème, champignons et julienne de jambon), pommes frites

ou

½ poulet de ferme à l’estragon frais à la crème, pommes frites

ou

Fish and chips comme à Canterbury (cabillaud frit), sauce rémoulade

ou

Filet de saumon d’Ecosse grillé, sauce choron, pommes natures

ou

Filet américain, pommes frites (recette inventée par Joseph Niels en 1926)

—–

Mousse au chocolat noir belge

ou

Flan caramel

ou

Café glacé à la Liégeoise

ou

Sorbet du jour, coulis de framboises, tuile aux amandes

—–

Café – Madeleine

—–

Dans l’air du temps, Chardonnay, vin de France, Jeff Carel,  2015

ou

Sauvignon de Touraine, Oisly et Thésée, 2015
ou
El Gian, Gambellara , DOC, D. Vignato, Italie, 2015

––

Bordeaux supérieur rouge,  Alechinsky , mise Olivier Cazenage, Merlot, M.C. 2013

ou

Les Cerises, Saint Chinian rouge, Dom. Boissezon, 2015
ou

Gamay de Touraine, M.D. Henry Marrionnet, 2015

Menu n°2 79,00 € per persoon. BTW en dienst inbegrepen.

A l’apéritif, un verre de champagne Niels Brut blanc de blancs de Congy, 15 cl,  servi avec une dégustation de friture de moules, sauce rémoulade.

—-

Bouillon de poule à l’étouffé

ou

Carpaccio de saumon d’Ecosse Label rouge, toasts

ou

Bouchée à la reine (spécialité)

ou

Carpaccio de bœuf parfumé à l’huile de truffe blanche, salade de roquette avec mozzarella et tomates italiennes

—-

Tranche de foie de veau grillé à l’anglaise

ou

2 solettes d’Oostende meunières, pommes natures, beurre aux algues

ou

Coquelet de grain désossé fermier grillé, sauce béarnaise, pommes frites

ou

Entrecôte (Irish beef) (+-300 gr) au poivre vert à la crème, mostarda cremonese, pommes frites

ou

Choucroute alsacienne garnie, nouvelle récolte 2016, pomme purée

—-

Royal Stilton cheese à la fourchette, petite salade à l’huile de noix, water biscuits

Baba au rhum agricole (spécialité)

ou

Dame blanche chantilly

ou

Apfelstrudel, coulis et coquille de glace à la vanille

—-

Café – Madeleine

—–

Vins:

Mâcon Villages blanc,  Chardonnay,  M.D. Domaine Perraud-Nancelle, 2015
ou
Château La Coste cuvée Frigousse blanc, M.O. Coteaux d’Aix-en-Provence, 2015

ou

Petite fugue, Bergerac sec, Château Payral 2015

––

Caprandole, Rosso Toscano, IGT, Italie, 2012
ou
Saumur rouge, Domaine du Bois-Brinçon, 2013

ou

Terres rouges, Bergerac, Château Payral 2014

1/3 fles witte wijn en 1/3 fles rode wijn per persoon.
Afzakkertjes zullen bijkomstig aangerekend worden.

Om u de beste service te garanderen, eindigen onze banketten om middernacht.
Indruk van een menu 2,00 € per persoon.
De aangeduide prijs is geldig indien elke gast dezelfde keuze maakt.

Belangrijk : een voorschot van 50 % is gewenst alsook een schriftelijke bevestiging per fax op 02/512 92 92 of per email info@niels1926.be behalve in het geval van een specifieke overeenkomst.
(rekening nr : IBAN BE87 0015 1022 1894 BIC GEBABEBB van de BNP Paribas Fortis)
Wij aanvaarden als kredietkaart : Visa en Mastercard.

Dit aanbod is geldig gedurende 15 dagen, na deze tijd zullen we geen rekening meer houden met uw aanvraag.

Print