Capaciteit van de zaal

Meeting 15 personen
Banket 15 personen

Zaalverhuur

Minimum 3 uur aan 45,00 € /uur + BTW

Banket

Te bespreken met de Maître d’hôtel

Banketten en recepties

Boven het restaurant beschikken we over een gezellige privé-ruimte, met zicht op de vijvers, waar u uw professionele meetings of familiefeesten kan plannen.

Capaciteit van 8 tot 15 personen.

Gemakkelijk bereikbaar, parking vlakbij.

scroll down for our menu ↓

Menu n°1 69,00 € per persoon. BTW en dienst inbegrepen.

Apéritif kir ou jus de fruits frais (possibilité d’un verre de champagne Niels Brut blanc de blancs de Congy, 15 cl, supplément de 5,00 €)

—–

Croquettes aux crevettes grises d’Oostende, citron et persil frit (maison)

ou

Fondus au parmesan (maison)

ou

Bouillon de poule à l’étouffé

—–

½ poulet de ferme bio à l’estragon frais à la crème, pommes frites

ou

Fish and chips comme à Canterbury (cabillaud frit), sauce rémoulade

ou

Darne de saumon d’Ecosse grillé “label rouge”, sauce choron, pommes natures

ou

Filet américain, pommes frites (recette inventée par Joseph Niels en 1926)

—–

Mousse au chocolat noir belge

ou

Flan caramel à la vanille bourbon

ou

Café glacé à la Liégeoise

—–

Café – Biscuit

—–

Dans l’air du temps, Chardonnay, vin de France, Jeff Carel,  2017

ou

Sauvignon de Touraine, Oisly et Thésée, 2017
ou
El Gian, Gambellara , DOC, D. Vignato, Italie, 2016

––

Bordeaux supérieur rouge,  Alechinsky , mise Olivier Cazenage, Merlot, M.C. 2014

ou

Les Darons, Languedoc, Jeff Carrel, 2016
ou

Gamay de Touraine, M.D. Henry Marionnet, 2017

Menu n°2 79,00 € per persoon. BTW en dienst inbegrepen.

A l’apéritif, un verre de champagne Niels Brut blanc de blancs de Congy, 15 cl,  servi avec une dégustation de friture de moules, sauce rémoulade.

—-

Petit feuilleté façon vol-au-vent de volaille

ou

Carpaccio de saumon d’Ecosse Label rouge, toasts

ou

Carpaccio de bœuf parfumé à l’huile de truffe blanche, salade de roquette avec mozzarella et tomates italiennes

—-

Tranche de foie de veau grillée à l’anglaise

ou

2 solettes d’Oostende meunières, pommes natures, beurre aux algues

ou

Coquelet de grain désossé fermier grillé, sauce béarnaise, pommes frites

ou

Entrecôte (Irish beef) (+-300 gr) au poivre vert à la crème, pommes frites

ou

Choucroute alsacienne garnie, nouvelle récolte 2018, pomme purée

—-

Royal Stilton cheese à la fourchette, petite salade à l’huile de noix, water biscuits

Baba au rhum agricole (spécialité)

ou

Dame blanche chantilly

ou

Apfelstrudel, crème anglaise à la vanille Bourbon, coquille de glace vanille

—-

Café – Biscuit

—–

Vins:

Sylvaner, André Stentz, 2016

ou

Château La Coste cuvée Frigousse blanc, M.O. Coteaux d’Aix-en-Provence, 2016

ou

La Batte de la Reine 2017, Côtes de Sambre et Meuse, Château de Bioul, Belgique

––

Caprandole, Rosso Toscano, IGT, Italie, 2015

ou

Morgon, J.P. Thévenet 2017

ou

La Pie Colette, Côtes de Duras, Mouthes le Bihan, 2015

1/3 fles witte wijn en 1/3 fles rode wijn per persoon.
Afzakkertjes zullen bijkomstig aangerekend worden.

Om u de beste service te garanderen, eindigen onze banketten om middernacht.
Indruk van een menu 2,00 € per persoon.
De aangeduide prijs is geldig indien elke gast dezelfde keuze maakt.

Belangrijk : een voorschot van 50 % is gewenst alsook een schriftelijke bevestiging per email info@niels1926.be behalve in het geval van een specifieke overeenkomst.
(rekening nr : IBAN BE87 0015 1022 1894 BIC GEBABEBB van de BNP Paribas Fortis)
Wij aanvaarden als kaarten : Visa, Mastercard en Bancontact

Dit aanbod is geldig gedurende 15 dagen, na deze tijd zullen we geen rekening meer houden met uw aanvraag.

Print